torstai 25. tammikuuta 2018

Hoover Dam & Grand Canyon















Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 2016 marraskuun Jenkkien reissusta on vielä vaikka kuinka paljon kuvia, mutta kun ei ole ollut aikaa/innostusta niitä tänne latailla. 

Hoover Dam oli pakollinen stoppi ennen Grand Canyonia, koska onhan se monissa elokuvissakin nähty! Mm. Transformersissa. Jättimäinenhän se oli ja kyllä siinä ihmettelemistä riitti, kun niin valtavaa vesimassaa se toiselle puolellaan piteli. 

Tusayaniin saavuttiin illalla, ja yövyimme siellä hotellissa. Kylä on sen verran korkealla, että sää muuttui kylmäksi, ja yöllä siellä oli jopa pakkasta pari astetta. Tunnelma oli kuin Lapissa! Aamulla, kun lähdettiin Grand Canyonille, sai laittaa kyllä vähän lämpöisempää vaatetta päälle. Meidän onneksemme saimme kuljeskella kanjonin reunalla kaikessa rauhassa, eikä muita turisteja juuri näkynyt. Parasta oli se, ettei reunoja oltu aidoitettu, joten siellä sai kurkkia alas mistä kielekkeeltä halusikaan. 

Näkymä oli todellakin henkeäsalpaava ja haluaisin mennä tuonne ehdottomasti uudelleen - vähän pidemmäksi aikaa! Kanjonin pohjalla virtaavaa Colorado-jokea pitkin olisi mahtavaa tehdä vaellusretki 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti