sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Weekend










 



Tää viikonloppu on menny tosi nopeesti, ku koko ajan on ollu jotain tekemistä! Perjantaina aamulla kahviteltiin pikkuveljen 20v synttäreiden kunniaksi perinteiden mukaan. Sen jälkeen lähdin salille, sit käytiin syömässä, sen jälkeen pikku päikkärit, suihku, Alkoon, pikkuserkku tuli meille, kävin pesettääs auton, laittauduttiin illan rientoja varten ja lähdettiin kaverille aloittelemaan JA päädyttiin Seinäjoen yöelämään.

Aika vauhdikas perjantai. Mut lauantaina.. Piti herätä klo 8, 9:20 oli mun mallitoimiston työntekijä Seinäjoen rautatieasemalla tavaroidensa kanssa, hain Hennin sieltä ja mentiin Torikeskukseen, jossa oli Fashion Model Agencyn koekuvaukset uusille kasvoille! Promottiin siellä 10-16 ja oli vähä kova väsy ja nälkä. Mun piti sit kuitenki lähtee 14:30, ku 15:30 piti olla Ilmajoen Kestikartanolla syömässä sukulaisten kanssa.

Tämän jälkeen sai hengähtää, ja sit hengailtiin meillä ja lähdettiin yhdeksäksi Kurikkaan keilaamaan. Se oli kivaa pitkästä aikaa! Vaikka sainkin vähiten pisteitä ja sormet oli niin muusina loppuajasta, ettei meinannut jaksaa edes nostaa sitä palloa.

Huhhuh. Sama meno jatkuu edelleen: illaksi töihin ja huomenna alkaa perus arki.

2 kommenttia:

  1. Missäs te noiden poitsujen kans olitte syömäs ? :) ja onko sielä kestikartanolla hyvät ruuat ku en oo ikinä ollu?
    Ja hei eikö ookki kiva tuo kurikan keilahalli, se on niin kivan uus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on sieltä Kestikartanolta justiin, ja oli sielä meidän sukulaisiaki tuos viereises pöydäs :) ja tosi hyvää ruokaa sielä kyllä on! Arkisin sieltä saa lounastaki, ja vissiin vaan 10€/hlö.

      On ihan sika kiva! Tosi moderni ja oli niin kiva keilata pitkästä aikaa, et haluisin mennä kyl pian uudestaan! Siinä samalla ku sai juoda vähä lonkeroaki ;)

      Poista