keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kuta 24.9-27.9









Kutasta odotukset oli sitä luokkaa, että siellä olisi sotkuista, ahdasta, paljon kaupustelijoita ja liikenneruuhkaa. Yllätyin positiivisesti siisteydestä, kaupungin ahtaus ei oikeastaan haitannut, koska fiilis oli rento, eikä kaupustelijotakaan ollut, mutta ihan liiaksi asti siellä kyllä oli niitä pikku kojuja, jotka myivät samaa krääsää joka paikassa. 

Meidän hotelli oli todella ihana Sun Island Legian. Kolme yötä aamupalan kanssa maksoi  päälle 100€. Palvelu oli loistavaa, hotellilla oli kiva uima-allas ulkona ja sieltä näki hieman kaupungin ylle. Hotellissa oli myös Spa, josta sai alennusta jos oli hotellin asiakas. Kävin siellä tunnin kokovartalohieronnassa ja kyllä tekikin hyvää kaiken matkustelun jälkeen!

Rannalle ei ollut pitkä matka kävellä ja siellä saikin grillata itseään. Sielä oli myös paljon surfausopettajia ja laudanvuokraajia. Päätettiin viimeisenä päivänä vuokrata laudat ja mentiin aalloille. Ai että! Oli huikeeta! Meillä oli myös molemmilla yhet kaverit just samaan aikaan Kutalla vaihdossa SeAmkista, niin surfailtiin niiden kans. Innostuttiin siitä niin paljon, että hyvä kun ei ostettu samantien lautoja ;) Yhtenä iltana käytiin Kutan yössä Bar Eikonissa (suosittelen!), ja ostettiin sinne rannekkeet, joilla sai ilmaiseksi juomaa 0:00 asti, eikä ne maksanut kun vähän alle 30€. Viina oli melko kallista, mutta jos tykkää oluesta, niin paikallinen Bintang oli todella halpaa.

Kutalla on myös aika hyvät shoppailumahdollisuudet. Rannan lähellä oli iso kauppakeskus, jossa oli Victoria's Secret, Bershka, Zara yms.. Quicksilveriä ja Billabongia yms. myytiin myös paljon. Et ei se huono lomapaikka kyllä ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti