keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Editorial/catalogue shooting

Päivä oli tosi pitkä. Heräsin jo ennen yhdeksää. Söin aamupalan ihan rauhas, pesin naamani ja silitin muutamat paidat. Sitten tulikin kiire. Olin suunnitellut lähteväni kahdentoista aikoihin, että kerkeisin käydä kaupungilla ennen kuvauksia ostelemassa vielä ehkä jotain kivaa. Pakkaus vain venyi ja venyi, ja koko ajan kun kuljeskelin ympäriinsä eteen tuli jotain mikä piti ehdottomasti saada mukaan! Autokin piti käydä pesettämässä, ja työpaikalta hain nopeesti ruokaa mukaan.



Onneks oli paljon tilaa! Saatiin meikkaaja-stylistin kanssa levittää kaikki kengät ja vaatteet ympäri huonetta ja laittaa asukokonaisuudet valmiiks.



Tunti meni varmaan vaatteiden valitsemiseen, meikkiin ja nopeaan kampaukseen. Kolme tuntia meni sit suunnilleen kuvaamiseen. Toivottavasti tulee hyviä kuvia! Oli ainakin tosi kivaa, kun oli tutut ihmiset. Sovittiin jo kuvaajan kanssa alustavasti, että vuodenvaihteen jälkeen voitaisin taas kuvailla jotain, jee :) Päivä olikin pulkassa, kun kello 22:35 olin kotona, huhhuh.

Mut parin viikon sisällä tosiaan pitäis tulla noita eilisiä kuvia mullekin asti. Harmi, etten ehdi saada niitä Sveitsin reissuun mukaan, kun ajattelin siellä ehkä käydä näyttäytymäs parille mallitoimistolle. 

2 kommenttia:

  1. Jee en malta odottaa et ne kuvat tulee! =) Oliko tää siis kuka kuvaaja? :)

    VastaaPoista
  2. En mäkää! Mut jännittää vähä, et millasia kuvia sieltä tulee :DD Henri Sikkilä, se sama joka kuvas mua sillon maaliskuussa :)

    VastaaPoista