torstai 10. lokakuuta 2013

Rainy day



Noh, aamu lähti käyntiin, kun herättiin viideltä - kaikessa rauhassa. Meikattiin ja laitettiin hiukset, pakattiin laukut ja marssittiin aamupalalle. Syötiin ihan rauhassa. Sitten tuli taas se kiire. Kello oli 6:40, kun me marssittiin takaisin hotellihuoneeseen, haettiin laukut ja sit suunnattiin terminalli 2:seen. Perillä terminaalissa odotti ei niin kiva yllätys: ihan mieletön määrä ihmisiä. Mä kirosin jonku kiinalaisen turistiryhmän, joka johdatti meidät harhaan, ku luulin, et ne on jonossa laukkujen luovutuspisteellä, vaikka ne ottikin vaan kuvia Finnairin kylteistä. Laukkujen luovutukses meille sanottiin, et laukut ei välttämättä kerkee meidän lennolle, et ne tulee seuraavalla lennolla iltapäivällä. Sen jälkeen turvatarkastukseen oli puolen tunnin jono, ja meidän lennon piti lähtee 15min päästä. Olin jo luopua toivosta, kunnes äiti kävi kysymäs päästänkö premium-jonosta sisään. Ja onneks päästin, luojan kiitos!

Zurichissä olin jo luovuttaa laukkujen suhteen, ku kaikki muut oli omansa saanu ja sit me jäätiin äitin kans kaksin siihen hihnan vierelle eikä muita laukkuja näkyny. Sit kuitenki sieltä putkahti esiin kolme laukkua, joista ne kaks oli IHME kyllä meidän. Siinä kohtaa sanoin, et nyt ei haittaa vaikka satais ihan kaatamalla koko päivän.... Kuinkas kävikään.










Meidän tuttavaperheen poika haki meidät kentältä, ja lähdettiin siis Uznachiin. Se on Zurichistä kaakkoon noin tunnin ajomatkan pääs. Uznachissa ei kuulemma satanu aamulla aikasemmin, mut yllättäen sitä vettä sit kuitenki tuli, kun me sinne saavuttiin. Lähdettiin kuitenki Kaltbrunniin markkinoille. Kivat maalaistunnelmaiset markkinat oli, hevosenpaskaa, lehmän paskaa ja olkia oli joka paikas, makkara ja juusto sun muut herkut tuoksui ja kaiken maailman lehmänkelloja ja vöitä oli myytävänä. Yhdessäkään ravintolas ei ollu tilaa istua, vaikka olis ollu ihan kiva niiden paikallisten "maajussien" seuraan jäädä kuuntelemaan niiden paikallista musiikkia! Mulla oli kuitenki saappaat täynnä vettä, joten lähdettiin tyhjin käsin takas Uznachiin syömään.

Uznach









Ruoka oli niiiin hyvää, myöskin viini ja jälkkärit! Sit käveltiin edelleen vesisateessa takaisin tunnelmalliseen majapaikkaamme tuttujen työ ja mä pääsin heti kuumaan kylpyyn, ah!


Sen jälkeen lisää viiniä, juustojen maistelua ja hauskoja juttuja.

P.S täälä on kans jotku ihme pistorasiat, ku ei mun läppärin laturi mahdu niihin. 
Itku melkein tuli! Mut pelastaja toi mulle adapterin!

Huomisen suunnitelmat vielä vähän auki, mutta ehkä mennään Zurichiin. Säät jatkuu ihan samanlaisina, paitsi et yöllä pitäis tulla räntää..

Gute Nacht!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti