perjantai 11. lokakuuta 2013

Perjantai Zürichissä

Tänne on nyt saapunut sitä luntakin. 600 metrissä asti merenpinnasta sitä on jo! Maisematkin näyttää nyt tuplasti kauniimmilta, kun aurinkokin sattui paistamaan koko päivän. Toki niitä pilviä oli jonkin verran silti, et ihan niin pitkälle ei nähny, ku ois toivonu.

Pitkien yöunien jälkeen saatiin erittäin herkullinen aamupala, joka sisälsi yllättäen myös juustoja. Sit lähdettiin äitin kans Zürichiin, mut kello oli jo aika paljon yli 12, kun päästiin junaan. Sit seikkailtiin siellä ympäri kaupunkia, käytiin kahvilla Sprüunglin kahvilassa meidän tutun, Zaidan, kans, ja suunniteltiin ens viikon ohjelmaa :) Sit Bahnhofstrasselle ja Sihlcity-ostoskeskukseen shoppaileen. Ja voi että, niin paljon ois ollu ostettavaa. Onneks matkalaukku on jo tarpeeks painava ilman mitään ylimääräistä, et ei pystyny tyhjentään koko lompakkoa.



Uznachin rautatieasema



 Noita Luxemburgerli-herkkuja ostin pienen laatikollisen. Aika kalliita herkkuja oli, maksoin 22 frangia siitä boksista! Harmi vaan, et joudun syödä ne täälä, ku ne menee huonoks jos niitä alkaa säästään. Ehkä sit ostan lentokentältä lisää tuliaiseksi Suomeen!





 Yendi


 Bahnhofstrasse






Sain myös uuden tuttavan, Enriquen, tuolta baarista, haha :D Ja takaisin tullessa Zürichin päärautatieasemalla tavatiin suomalainen nainen ja sen sveitsiläinen mies, ja ne tuli meidän kans samalla junalla. Se rouva oli kotoisin Vimpelisä!! Ja meillä on varmaan yhteisiä tuttujakin. Pitää vielä niitä selvitellä, mutta voi että. Kyllä tää maailma on pieni!

Oli ihan mahtava päivä. Saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan!

2 kommenttia:

  1. Voi vähä hyvännäkösiä nuo macaronssit! Jos nuo ny on niitä :D Mut olikos tuo frangi sama vai enemmän/vähemmän ku euro? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on Luxemburgerli-nimisiä leivoksia :D ne on ton Sprünglin omia. Ei ihan samoja ku ne macaronsit. Frangi on vähä enemmän mitä euro, onneks ;D

      Poista