sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Beach day













Eilen oltiin vaan Larvotto beachilla koko päivä, tai niin kauan, ku kerkes ottaan aurinkoa. Se on jännä juttu miten iho palaa nanosekunnissa, mut sit ruskettumiseen menee ihan jäätävän kauan. Noh, kai sitä iho on vähä kuitenki väriä saanu näiden päivien aikana. Siis muutakin, ku sitä punaista. Rannalla makoilun jälkeen tultiin hotellille suihkuun ja lähdettiin uudestaan Monte Carloon. 

Syötiin yhden ravintolan terassilla missä ei ollu ketää muita, kaikki oli sisällä. Sit se tarjoilija kysyi, et eiks meillä oo kylmä istua täälä pihalla, nii mä vastasin siihen vaan, et me ollaan Suomesta! Sit se ymmärsi :) Ulkona oli siis sillonki vielä joku +22 ehkä. Sit ku mahat oli täynnä, suunattiin rata-alueelle ja satamaan. Ja voi että mitkä BILEET. Voin kertoa, että me ollaan siellä tänäänkin!! 














Tavattiin tuola myös noita paattia ihaillessa suomalaisia (tamperelaisia), jotka oli tällä Callista-jahdilla matkassa. Ouhh, vähän taisi pieni kateus iskeä. Ei ollu ollenkaa huonolla paikallakaan tuo, ku kilparata meni tossa parin metrin päässä ja aikas isokin jahti vielä! Kolme muutakin Suomi-jahtia tuola oli vielä tuon lisäksi. Harmi, ku sitä Kimin paattia ei oo vielä ainakaan näkyny.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti