maanantai 26. toukokuuta 2014

Grand Prix of Monaco 2014














Sunnuntaina oli kyllä aamusta alkaen huikee fiilis. Ajateltiin lähtee kisa-alueelle "ajoissa" kolmea tuntia aikasemmin, et saadaan hyvät paikat. Alueelle päästyämme voitiin vaan todeta, et olis pitäny tulla heti, ku aurinko nousee. Tää meidän "yleisalue" missä siis istuttiin vaan maassa, oli aika jäätävän iso alue, mut ihan täynnä ihmisiä jo yhdeltätoista. Koko Monte Carlo oli ihan täynnä väkeä, niinku saattoi kyllä arvata.

Kaks tuntia meni ennen ku löydettiin hyvät paikat! Ja aika hyvät paikat löydettiinki, nimittäin nähtiin siitä screeni, varikkosuora, yks jyrkkä mutka ja loivempi mutka. Ainut huono puoli siinä paikas oli, et se oli aika jyrkässä rinteessä, et aivan siinä ei pystyny oleen mitenpäin vaan, et joutu vähä kiinnittään huomiota, ettei tipu mäkeä alas.

Kisa vaikutti aluksi ihan hemmetin hyvältä, ku Kimi nousi heti lähdössä kuudennesta ruudusta kolmanneksi ja pysy siinä aika kauan. Sit, ku Kimi ohitti jonku aika tyylikkäästi, niin kaikki alko taputtaan ja hurraamaan! Toi Monte Carlon rata on siitä huono, et siinä on melkeinpä mahdotonta ohittaa ketään kisan aikana, ellei joku tee jotain suurempaa virhettä. Yleensä se maaliintulo järjestys ratkee jo lähdössä, ja monien mielestä se on aika tylsä kisa. Mut nyt riitti kyllä actionia! Tykkäsin. Suomalaisten kannalta vaan ei menny niin hyvin, ku Kimi oli 12 ja Bottas keskeytti. Mut tokihan Rosberg on puoliksi suomalainen, joten hyvä Nico! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti