torstai 22. toukokuuta 2014

Day in Monte Carlo



















Aamupalan jälkeen lähettiin suunnistamaan kohti Monacoa. Tää meidän hotelli on kivasti täällä kukkulan päällä ja juna-asema on tuola ihan alhaalla melkein merenpinnan tasolla. Siitä maksaa oikein huimat 1,60€ per nuppi mennä junalla Monte Carloon. Toki se matkakaan ei oo kun noin 3km.

Monte Carlossa oli kyllä kunnon Formula-hulina päällä! Kadut täynnä kojuja yms, joissa myydään eri tallien vaatteita ja muuta sälää. Ite ostin Ferrarin lippiksen, ja Markus osti Official Kimi-capin ja Kimi-paidan. Kunnon fani-varustus sit sunnuntaina päällä ;)

Tänään oli ekat vapaat harjoitukset, ja voi vitsi se tunne, ku kuulet ekaa kertaa formula ykkösen äänen (ja vielä Monacossa)!! Kylmät väreet meni ja posket meinas tulla siitä hymyilemisestä kipeeks. Sanoinki sit Markukselle vielä, et sen äänen kuuleminen oli niin mahtavaa, et se vei ihan 6-0 sen tunteen, ku sain kuulla pääseväni ylioppilaaksi, haha! Noh, jokainen voi siis tästä päätellä, kuinka suuri fani meitsi on....

Käveltiin ihan sen radan vierestä, mut mitään sieltä ei kyllä oikein nähnyt, ku korkeet aidat ympäröi sitä aluetta. Ihan pienen vilauksen näki, mut kameraki oli niin hidas, ettei autoista kerinny saada kuvaa.

Tän päivän kävelyretken kruunas kyllä se, ku kiivettiin muutama sata porrasta sieltä juna-asemalta tänne meidän hotellihuoneelle.. Voi hyvänen aika. Siinä tuli kyllä kunnon treeniki samalla.

Huomenna mennään Nizzaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti