keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Luzern ja viimeinen ilta


Aamulla oli taas aikainen herätys, mut jostain syystä päästiin lähteen liikenteeseen aika myöhään. Suuntana oli siis Luzern ja Zaida lähti meidän kuskiksi/oppaaksi. Käytiin siellä kiertelemäs kaupungilla, syötiin tosi hyvää ruokaa ja käytiin jälkkäreillä jossain tosi suositussa kahvilassa.






















Tästä kyltistä kuva ihan vaan siks, et Kimi Räikkönen asuu Wolleraussa!! 


Lihafondue-setti

Tää on siis meidän viimeinen ilta täällä, joten tehtiin hyvä illallinen, lihafondueta, ja juotiin paljon viiniä. Lihafondue on vähä niinku juustofondueta, mut tonne pannuun pistetään friteerausöljyä ja siellä "keitetään" lihapaloja ja niitä dippailaan eri dippikastikkeisiin. Tosi hyvää! 

Aamusta mennään vielä Zurichiin ja kierrellään siellä, ja sit pitää olla jo viiden aikoihin iltapäivällä lentokentällä. Voih, en haluu lähtee pois. Perjantaina ois kuitenki hyvät bileet Tampereella tiedossa, joten kai se on pakko palata takaisin kylmään ja tylsään Suomeen.. 

Ei näistä mun jutuista varmaan saanu paljoa irti millanen maa tää Sveitsi on, ku jotenki tuntu ettei aika riitä mihinkään, ja koko ajan oltiin menossa jonnekin tai jonku työ. Ja tää oli enemmänki tämmönen "mä oon ollu täälä jo monta kertaa" -reissu :) Mut silti tänne on pakko tulla vielä monta, monta kertaa uudestaan. En malta oottaa sitä, ku pääsen tänne joku talvi laskettelemaan! Yks paikka missä olisin halunnu ehkä käydä uudestaan, on Alpenrhein Outlet Village, jossa käytiin viime kerralla, ja sieltä ois voinu saada kaikkee kivaa halvalla, mut nyt ei vaan aika riittänyt sinne asti. Ja yks juttu vielä: tää on oikeesti kallis maa (tulla juhlimaan). Baarissa kaikki drinkit noin 15€ ja sisäänpääsymaksut 16-25€.. Elämä on. 

Auf Wiedersehen!

3 kommenttia:

  1. On ollu kyllä kiva ku oot postannu näinki usein! :) Ja kivoja kuvia taas postaus pullollaan, mutta mitä ihmettä tuo pekonikeitto on?? :DD
    Mut hitto, en tajunnu kyllä että sielä on oikeesti NOIN kallista, onko sielä sit ihmisillä muutenki parempi elintaso, paremmat palkat ym. ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kivakiva :) Emmä tiiä, mutta siinä on niinku perunoita, pekonia, sipulia ja jotain makkaraa, ja se oli NIIN hyvää!
      On sielä ihmisillä paremmat palkat, ku meillä :D mut jotenki silti.. oikeesti..... 15 euroa esim caipirinhasta?!? ja kuka Suomes maksais joka vkl 20e baariin sisälle :DD mut viini ja olut on ihan ok hintaista ravintoloissa :D

      Poista
    2. Aaa okei :p Joo aivan, no niimpä! Ei kyllä kukaan malttais käydä huhhuh :o Mut joo :)

      Poista